onsdag 3 februari 2010

Laxlängtan fyller år!


Dags för tårta. Laxlängtan fyller ett år! För precis ett år sedan skrev jag det första inlägget som kort och gott kom att döpas till ”Bakgrund”. En formulerad bataljplan endast nedtecknad för att jag verkligen en gång för alla skulle lära mig fiska lax! Hade provat förut, men aldrig kommit längre än till förhoppningar och krossade förhoppningar.

Första året har varit extremt spännande och kul. Att blogga om mina försök att lära in laxfiskekonsten, men givetvis också själva fisket. I ärlighetens namn vet jag inte hur långt jag kommit, men helt klart är att jag nu upplever ett större självförtroende. Börjar så smått få grepp och kan sakteliga formulera ett mål och en mening med både mitt laxfiske och mitt bloggande. Kanske man kan säga att jag har lärt mig att stå. Nu ska jag bara lära mig att gå. Det är väl sådant man gör när man fyllt ett?

8 kommentarer:

Thomas Schönström aka Itzak sa...

Hipp, hipp, hurra, hurra, hurra! Tror att vi kommer få se hur ettåringen vant "springer" upp och ner längs ett laxvatten detta år.

Henrik sa...

En brådmogen 1-åring, redan iklädd fiskekeps, fått smak för malt och med pipan i munnen á la Bengt Öste.

Grattis!

Pontus sa...

Grattis på 1-års dagen!

Richard sa...

Gratulerar!

Daniel Andersson sa...

Grattis!

*jeanette* sa...

GRATTIS, GRATTIS !! :-)

Mattias sa...

Grattis Laxlängtan.. Hoppas du firar ordentligt.

Fiskebloggen.se fyller 3 år den 12:e feb, du har väl inte missat Tweedreportaget med Jonas, Kent och några till...... "River Tweed 2010 Jakten på årets första blanklax"

Markus Lindsjö sa...

Tack alla!!!
@ Mattias: Knappast. Tror jag varit inne tio gånger om dagen. Vilket sjukt fint fiske de haft! Och om drygt två veckor blir det Dee för min del...

Bloggtoppen

Blogg listad på Bloggtoppen.se