tisdag 2 mars 2010

Inget Emå-fiske i mars

Jaha. Då har jag tvingats boka av två dagars fiske på Emsfors SFKs sträckor i Emån den 13-14 mars på grund av isläget. DET. RÄCKER. NU.

5 kommentarer:

Lorden sa...

Jag lider med dig Markus.. Hoppas verkligen att det inte blir fler inställda fisken för dig nu.. Nu vill vi ha vår!
Mvh
Pontus

Arga Oxen sa...

No big deal - var glada ni som ar i trygga Sverige och inte har i Chile dar Pia och jag befinner oss. Vi har sannerligen upplevt minst sagt omskakande dagar da jordbavningen slog till.

Kul trots allt att ha en blogg att kika in pa som lie avkoppling

Pelle & Pia

Markus Lindsjö sa...

@ Pelle: Du har helt rätt; en missad fiskedag är inte det värsta som kan hända. Glad att ni är ok och hoppas att ni kommer hem tryggt och bra inom kort!

Bästa hälsningar
Markus

Nisse och Jonke sa...

Att premiärer blir uppskjutna ser jag endast som positivt. Man kan inte bara se det ifrån sitt eget perspektiv här och nu. Att man skjuter upp premiärer hit och dit beror ju på kallt väder och stora snömängder. De senaste åren har man förbannat sig fördärvad över låga flöden redan i början av maj, med lite tur så kanske vinterns bidrag ger oss rätt förutsättningar när vi verkligen önskar oss det. Nä jag tror vi ska vara glada över den stränga och härliga vinter som varit och låta naturen ha sin egen gång. Tids nog så kommer det att vara läge.
Sen är det klart att man kan bli lite besviken och frustrerad när man inte kan blöta fluga på planerad fisketid. Men som sagt, det kanske man har igen lite längre fram. Upp med hakan Markus, det är blänkare, blanklax och nysigen öring som gäller ;) Jag är säker på att du kommer att få din del av kakan!

Markus Lindsjö sa...

Jonke, du har givetvis rätt. Men det är svårt att hålla lugnet!

/Markus

Bloggtoppen

Blogg listad på Bloggtoppen.se