onsdag 26 augusti 2009

Dags att börja planera för vintern.

I antydan till frustration över att lax och öringsfiske-säsongen sakteliga börjar gå mot sitt slut, är det dags att börja planera alternativ. Min sista fiskedag för säsongen sker söndagen den fjärde oktober och sedan är det en lång väntan på att premiärerna sker i våra svenska laxvatten. 

Självklart blir det en del fiske under tiden. I år tänkte jag på allvar ta mig an kustfisket efter havsöring (mer om det längre fram), men andra alternativ måste också fram. 

Flugbindningskurs med Ulf Sill i Mörrum finns med i planerna. Jag pratade med Ulf i juli och det verkar som att förra årets flugbindarhelg kommer att gå i repris. Men det kommer förstås inte räcka. 

Så jag ska snarast se till att ladda mitt bibliotek med både nya fiskefilmer och ny fiskelitteratur. Hittade bland annat två mycket intressanta DVD-er idag som jag ska beställa. Dels ”Praktiskt tvåhandsfiske med bröderna Syrstad” som just nu är på rea på Capricorn.se, 130 kronor istället för 269 kronor, dels DVD-boxen ”Lax- och öringsfiske” som är på rea på CDON, 179 kronor istället för 199 kronor. 


Praktiskt tvåhandsfiske med bröderna Syrstad” från Capricorn.se och DVD-boxen ”Lax- och öringsfiske” från CDON.se

2 kommentarer:

Thomas Schönström aka Itzak sa...

Jag hoppas att du menar att din sista fiskedag är den 4 oktober!!!

Markus Lindsjö sa...

Korrekt! Ändring sker omgående. Tack.

Bloggtoppen

Blogg listad på Bloggtoppen.se