onsdag 28 oktober 2009

Loop Multi


Börjar sakteliga närma mig ett beslut för vilken rulle jag ska satsa på. Drömmen om Loop Classic lär stanna som dröm, däremot har jag fastnat för en annan modell från samma varumärke; Loop Multi 9/12. Mycket prisvärd och med en riktigt bra känsla. Dessutom har jag blivit rekommenderad den från flera olika håll. Mitt enda lilla problem med Loop Multi är att jag ännu inte bestämt mig för om det är en vacker rulle eller ej, men jag tror att den blir det den dag jag köper den.

Så därför vill jag nu, som den materialist jag är, självfallet sticka iväg och köpa en Loop Multi med en gång, men inser att det inte är någon brådska. Det är fortfarande långt till sista fredagen i mars. Trist.


5 kommentarer:

Anonym sa...

Nej!!!

Köp hellre en danielsson lw 8-12 alt loop/danielsson 8-12. Suverän rulle som klarar alla laxar och att tappas bland stenar

Hälsn jonas

Lorden sa...

Håller med föregående talare, Danielsson regerar. Förvisso lite dyrare, men just rullen är väl å andra sidan det sista man ska snåla på?

Lasse sa...

Jag skulle föreslå Vossler. Utmärkt kvalitet och dessutom en skönhet att beskåda. Fiskeshopen i Mörrum har många exemplar och talar väldigt gott om dem.

Markus Lindsjö sa...

Oj då... Helt klart läge att botanisera vidare i rulldjungeln. Supertacksam för alla tips!

MVH
Markus

Mattias sa...

den enda rullen som gäller för alla i vårt gäng är Danielsson.. kan stoppa ett lok...

Bloggtoppen

Blogg listad på Bloggtoppen.se