torsdag 10 september 2009

Tripp till Walhalla i helgen!


Senaste dagarna har jag känt svår laxlängtan. Dels känns det som att det är alltför längesedan jag fiskade, dels börjar insikten om att säsongen närmar sig slutet bli allt klarare. Ska, som jag skrivit om tidigare, upp och fiska vid Mörrum FVO nästa helg, men det är NÄSTA helg. Löjligt långt borta. Men så kom lösningen som ett brev på posten idag. Åker nu på lördag upp till Mörrum och ska fiska på Hotell Walhallas privata sträcka på söndag. Dessutom blir det middag och boende på det klassiska fiskehotellet. Extra kul är att jag ska göra det med kompisar från fiskebloggen.se och kompisar till dem. Det blir alltså ett riktigt hardcore-fiskedygn och det känns som att chanserna att få kontakt med lax eller öring är stora. Flott som attan!

5 kommentarer:

Thomas Schönström aka Itzak sa...

Är inte det minsta avis! Inte alls. Tycker det ska bli skönt att måla pärlspont hela helgen.

Markus Lindsjö sa...

Skönt att höra ;)

Richard sa...

Eftersom min fru inte fött än så är jag hemma och det blir inget fiske för mig nu på Torsdag i Emån förmodligen. Jag är jätteglad för det - NOT! :)

Markus Lindsjö sa...

Handen på hjärtat Richard, det är väl under omständigheterna rätt ok..? Men se för bövelen till att vara dubbelfarsa innan den 30:e!

Richard sa...

Om jag inte är dubbelfarsa till den 30e så överväger jag att lämna in skilsmässa! ;)

Bloggtoppen

Blogg listad på Bloggtoppen.se